Начало
НачалоЗдравословно храненеДа свалим излишните килограми след бременността? Много е лесно!
Да свалим излишните килограми след бременността? Много е лесно!

  Американски учени от училището по публично здраве в Бостън, доказаха, че ежедневна кратка разходка , по-малко време прекарано пред телевизора и малко повече внимание какво ядете, са напълно достатъчните усилия да си възвърнете фигурата на младо момиче.

  ”Годините, прекарани за раждане и гледане на децата са период, през който жените рискуват да не могат да свалят излишните килограми”, обяснява Emily Oken. Заедно със сътрудниците си, са проследили 902 жени по време и след раждането им. Храненето, физическите упражнения, времето пред телевизора и еволюцията на телесното им тегло били анализирани от изследователите.

 Резултатите показали, че жените, които предпочитат по-скоро да гледат телевизия изпотват 77% по-голяма трудност да свалят 5 килограма след раждането си. Общо погледнато, жените които ходят пеша всеки ден поне по половин час, гледат телевизия по-малко от 2 часа и намалят приема на животински мазнини в храната могат да се радват на предишното си тегло максимум около година след раждането си. Когато са на лице и трите параметъра, те позволяват и много по-бързо да се достигне този резултат.

 За Emily Oken, това е добра новина. Резултатите потвърждават факта, че не е необходимо младите майки да измъзват, правейки изтощителни упражнения за да изгубят излишните килограми. ”Не са необходими нито маратон, нито по 6 часа във фитнеса на ден”, обяснява изследователката. Една ежедневна разходка с количката, или пък на пътеката вкъщи е напълно достатъчна. ”Целият свят трябва да започне такъв режим и особено да се движи повече пеша. Резултатите за здравето и теглото са невероятни!”


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator