Начало
НачалоСправочникМедицински центровеСанаториумиБалнеосанаториум "Роза"
Балнеосанаториум "Роза" 
Категория: Санаториуми
 
Балнеосанаториум "Роза", Стрелча
тел.: 03532 2303; 03532 2304

С чудесния си климат, целебната минерална вода, маслодайните рози и забележителноо археологическо наследство град Стрелча се е превърнал в курорт с национално значение. Естествените минерални извори са подходящи за лечение на редица заболявания.

Балнеосанаториумът "Роза" се намира в източната част на Стрелча, в близост до центъра на града.
Хотелът разполага с богата лечебно–диагностична база – лекарски кабинети, манипулационна, клинична лаборатория, електро– и светолечение, парафинолечение, кабинет и салон за лечебна физкултура и лечебен масаж, водолечебно отделение и тангенторни вани.
На разположение на гостите на хотела са и SPA център, сауна, фитнес зала и други удобства.Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator