Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Ястребец
Хотел Ястребец 
Категория: SPA ХотелиГрад: БоровецТелефон: +359 750 3 22 12, +359 750 3 2
 
Хотел Ястребец разполага с уникален Spa & Wellness Център – единственият по рода си в Боровец и един от най-добрите в България. Той е истински оазис в сърцето на планината и в него всеки може да избяга от стреса на забързаното ежедневие и да се отдаде на пълно спокойствие и релаксация. Отдайте се на удоволствието на всяко едно от съоръженията и процедурите, които предлагаме.
Нашият екип от отлично подготвени професионалисти ще се радва да Ви запознае с богатото разнообразие от масажи и терапии и да Ви помогне да изберете най-доброто за Вас!

Осигурете своята почивка -
направете резервация сега:
+359 750 3 22 12
+359 750 3 29 00
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator