Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Витоша
Хотел Витоша 
Категория: SPA ХотелиГрад: СофияАдрес: ул. Росарио №1, Студентски градТелефон: +359 2 816 88 88, +359 2 816 8E-mail: reservations@vitoshaparkhotel.com
 
Wellness Club Витоша предлага на своите гости първокласна грижа с натурални продукти, както и и древни методи заимствани от различни култури и континенти, в комбинация с най - добрите съвременни техники. Вие можете да се насладите на пречистващата сила на водата, да заредите тялото си чрез движение, а красотата Ви ще бъде обогатена и тялото ви въстановено и заздравено в зоните за терапия. В спокойна атмосфера ще имате възможност да размишлявате, което ще освободи ума и сетивата Ви за нови идеи. Квалифицирани специалисти ще помогнат на всеки гост да избере най - подходящата грижа, изработвайки индивидуална програма съобразена с Вашите нужди.
Масажи
Класически масаж - този масаж елиминира болката в гърба и главоболието, отпуска мускулите, стимулира метаболизма, циркулацията на кръвта, тонуса на кожата, както и има успокояващ ефект върху нервната система. Подмладява тъканите след травма и спомага за възстановяването. Масажите могат да обхванат раменете, гърба и врата или цялото тяло.
Шиацу масаж - това е цялостен лечебен метод, който произхожда от далекоизточната медицина. С мек, дълбоко пронизващ натиск по протежение на енергийните провеждащи пътища - начин на действие, свойствен на шиацу - този метод стимулира потока на енергията и поощрява равновесието между физиката и психиката. Шиацу засилва само лекуващите сили на организма и подпомага вътрешния процес на растеж.
Ароматерапия - вид масаж, при който се използва благотворното въздействие на есенциалните масла върху организма, за да се подобри здравословното състояние и да се намали стреса. Ароматерапевтичният масаж предлага комбинация от дълбок масаж и нервно-мускулен масаж в съчетание с етерични масла. Подобрява кръвообръщението, стимулира имунната система, подобрява състоянието на кожата, има релаксиращ и тонизиращ ефект.
Индийски масаж на глава - нежен, приятен и релаксиращ масаж подходящ при главоболие и напрегнати рамене. Съчетава техники от аюрведа и класически масаж, за да облекчи напрегнатите мускули на врата, раменете и лицето, подобрява циркулацията, премахва болката и напрежението, стимулира скалпа.
Рефлексология на ходилата - тъй като всички нервни зони се намират в ходилата, рефлексологията спомага за премахване на неразположението и болките в цялото тяло. Масажът започва с поглаждащи техники за загряване на ходилата като постепенно преминава в обработване на рефлексните зони и увеличава кръвоснабдяването в цялото тяло. Стимулира метаболизма, активизира способностите на тялото да се възстановява само и релаксира уморените крака. Ефекта от масажирането на рефлексните зони се разпростира както върху мускулите, така и върху органите свързани с тях.
Масаж с горещи камъни - създава усещане за дълбока релаксация благодарение на лечебния ефект на топлината. Използват се загрети във вода вулканични камъни, които се поставят на ключови енергийни зони на тялото. Те освобождават блокадите, напрежението и стреса. В комбинация с топли ароматни масла и нежни докосвания тази терапия създава чувство за хармония, равновесие и душевен мир.
Масаж на четири ръце - най - основното предимство на масажа на четири ръце е релаксацията, която е много по - дълбока, отколкото при класическия масаж от един терапевт, тъй като се стимулират паралелни рефлексогенни зони. Намалява се негативния ефект на стреса върху тялото и успокоява мисълта. Масажът на четири ръце има също и лечебен ефект, стимулирайки циркулацията на кръвта и лимфата. Ще се насладите на удоволствието да Ви масажират едновременно четири ръце в продължение на цели 50 минути.
Тяло
Терапия с мед - истинска магия от 7 вида мед, пчелно млечице и природен концентрат Melata of Metcalfa (природен концентрат от ензими, протеини, витамини и аминокиселини с висок биологичен ефект) и соли от Мъртво море, в допълнение с масло от сладък бадем и растителни екстракти. Препоръчва се при суха и стресирана кожа, недостатъчна еластичност и целулит. Медът почиства токсините, дренира и подхранва кожата.
Терапия с шоколад - какаото съдържа естествени антиоксиданти, като полифенолите, теобромина и танините, а всичките те оказват положително влияние, както върху кръвообръщението, така и върху психиката. Какаовото масло е една от най - подходящите маслени субстнации, има омекотяващ, подхранващ, овлажняващ и подмладяващ ефект върху кожата.
Бенесере - Wellness програмата на Bioline предлага серия от терапии с натурални продукти, използващи благотворните, релаксиращи и балансиращи свойства на природата. Топли и горещи компреси, ароматни есенции, сено и високопланински цветя, мед, ябълки, диви горски плодове и нежни плодови екстракти, обогатени с ценни растителни масла и минерални изворни води се допълват едни други в няколко натурални и много хармонични терапии.

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator