Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Банкя Палас
Хотел Банкя Палас 
Категория: SPA ХотелиГрад: БанкяАдрес: бул. Варна №70Телефон: 02/812 20 20, 02/977 70 64E-mail: hotel@bankyapalace.com
 

СПА център „Банкя Палас“е разположен на 1300 кв.м. и предлага богата гама от оздравителни, възстановителни и релаксиращи програми. Центърът е захранен с минерална вода от собствен водоизточник.
Oригинална лечебна методика, въздейства на организма директно през кожата, като извлича ненужните токсични вещества и възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите – 75 мин.

Най-чувственият и глезещ масаж. Той ревитализира, овлажнява и подхранва кожата. Терапията с шоколад има омекотяващ, подхранващ, овлажняващ, предпазващ и подмладяващ ефект върху кожата – 75 мин.

Перлените ванивъзстановяват жизнените сили, релаксират и даряват истински моменти на наслада.
Перлена вана – 20 мин.
Перлена вана със соли – 20 мин.
Перлена вана с мляко – 20 мин.
Перлена вана детоксикираща – 20 мин.
Перлена вана тонизираща – 20 мин.
Перлена вана релаксираща – 20 мин.
Перлена вана с екстракти от грозде – 20 мин.
Тангентор – подводен струен масаж – 30 мин.

Душ „Виши“ – водни струи с високо налягане осигуряват стотици минимасажи по цялото тяло. Основната цел е стимулирането и укрепването на тъканите, възстановяването на естествената енергия, намаляване на умората и премахване напрежението в мускулите. Водата по естествен път прави кожата по-свежа, нежно я почиства и овлажнява – 15 мин.



бул. Варна 70
Банкя 1320

hotel@bankyapalace.com
02 812 20 20
02 977 70 64

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator