Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Елбрус
Хотел Елбрус 
Категория: SPA ХотелиГрад: ВелинградАдрес: бул. Хан Аспарух №116Телефон: 0359 / 53239E-mail: spa@hotelelbrus.comУебсайт: http://hotelelbrus.com/
 
Хотелът в цялата си част разполага с минeрална вода, която идва директно от извор Вельова баня. Прилага се успешно в лечението на редица заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат /ревматизъм, ставни болки, остеопороза и др./ заболявания на стомашно чревния тракт, бъбречни заболявания.
Перфектното съчетание на минералната вода с морски екстракти от Бретан-област във Франция, която е най-големият производител на продукти от пречистени морски соли и водорасли, ще подобри вашият тонус, ще възстанови нарушенията в ежедневния баланс между тяло и природа.
Животът е произлязал от водата, затова тя е най-подходящият източник на елементи, които могат да подобрят нарушеното Ви зравословно състояние.

За тази цел в SPA центъра се предлагат следните програми и процедури:
SPA процедури
SPA капсула – ненадминато спа изживяване, съчетание на пара, инфрачервена топлина, хидромасаж, звук, аромати и светлина.

Парна сауна - /Римска баня/- влажна сауна в съчетание с аромотерапия за пълен релакс.
Басейн и джакузи с минерална вода.
Финланска сауна-детоксикация за Вашето тяло.
Перлена вана със соли и водорасли-морско удоволствие което, реминализира тялото и обогатява кожата Ви с кислород.

Вихрова вана със соли и водорасли има отслабващо, стягящо и тонизиращо въздействие - 20мин.

Класически масаж /пълен и частичен/

Масаж с вулканични камъни - енергиен масаж с топли вулканични камъни, добити по оригинална методика от енергийно зареден район в Америка. Те пречистват организма и го балансират енергийно.
Арома масаж – пълен масаж, хромо и аромо терапия.

ТЕРАПИИ - ТЯЛО
с козметика на „ Oligo SPA“
Програма – „Здраве“ - пречистване на кожата и организма от вредното въздействие на околата среда.

Програма - „Чистота и здраве“- ефективно използване на пречистената морска вода и нейните лековити соли за трайно ексфолиране на Вашето тяло.

Програма – „Гомаж“- реминерализация на тяло, чрез използване на продукти с водорасли.

Програма – „Антицелулит“- частична маска за проблемните зони от тялото, със стягащо и слабително действие.
гр. Велинград 4600
бул. „Хан Аспарух‛ 116
хотел „Елбрус‛
тел: 0359 / 53239
e-mail: hotelelbrus@abv.bg
spa@hotelelbrus.com
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator