Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Катарино
Хотел Катарино 
Категория: SPA ХотелиГрад: Разлог
 
Хотел Катарино, Разлог разполага със сауна, фитнес зала, финландска сауна, басейн, кива сауна, открит и закрит басейн, детски басейн, боулинг,тенис на маса ,зала за бридж, два тенис корта.
СПА условия: Комплексът разполага със СПА Център, който предлага на гостите 4 масажни кабинета, маникюр, педикюр, кабина с благородни камъни, баня с ароматни пари, турска баня, лаконий, необикновени душове - воден масаж на цялото тяло, хамам масаж, плаващ съд, шезлонг за топлинна терапия, кива сауна, финландска сауна, воден атлант, сарайска баня - къпане в лековита кал, банята на Клеопатра.
Местоположение: Хотелът е разположен в местността Катарино, Разлог на 153 км. от София и на 53 км. от Благоевград.
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator