Начало
НачалоСправочникМедицински центровеSPA ХотелиХотел Аспа Вила
Хотел Аспа Вила 
Категория: SPA ХотелиГрад: Баня
 
СПА ЦЕНТЪР

Влизаш в упойващата тишина, в която се докосваш единствено до специалната музика, която гали и отпуска сетивата. Екзотично аромати, в синхрон с атмосферата, изпаряват и последните капки напрежение. Човек дори след дълъг и напрегнзт ден може да се потопи 8 безкрайно спокойствие.

Нашата цел е да Ви накараме да отпуснете тялото, съзнанието и душата си чрез релаксиращи, тонизиращи и лечебни процедури, използвайки природната сила на минералната вода. Екип от висококвалифицирани специалисти, кинезитерапевти и рехабилитатори ще се погрижи за вашите персонални нужди, да релаксирате пълноценно, и след процедурите да се почувствате заредени и възстановени. Ние държим да накараме гостите си да се почувстват специални и за това прилагаме индивидуален подход при пакета от услуги, масажите и различните процедури.
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator