Начало
НачалоЗдравословно хранене
 
Диети из нета
В раздела "Диети из нета" ви представяме събрани от Интернет съвети и хранителни режими само за ваша информация. Ние НЕ препоръчваме спазването на описаните съвети и режими. В момента преработваме целия раздел, като ще ви предоставим медицински издържани хранителни режими.
 
Шести дни, шест ястия
В тази диета е наблегнато изключително на разделното хранене.Приложението й е за шест дни.Възможно е да се свалят до няколко килограма.
 
Три дни и готово!
Режимът трае 3 дни. За постигане на по-добри и трайни резултати е препоръчително да се повтаря през определени интервали.
 
Оттървете се от целулита за седем дни
Целулитът е може би един от най-често срещаните и досадни козметични проблеми. В тази статия ще ви предложим 7-дневен хранителен режим за премахване на целулита.
 
Диета от Япония
С тази диета може да се отслабне с повече от 7 килограма. Забранява се консумацията на сол, захар, алкохол. Може да пиете течности до 1 литър на ден.
 
Консумирането на храни с нисък гликемичен индекс има изключително значение при деца с диабет
Консумацията на храни с нисък гликемичен индекс от деца и юноши с диабет тип 1 понижава глюкозните пикове и подобрява общия гликемичен контрол. Това сочат резултатите на проучване, спонсорирано от National Institutes of Health.
 
Какво предпочита Дженифър Анистън
Дженифър Анистън е привърженичка на новата революционна книга за диети на д-р Робърт Аткинс. В нея се набляга на високопротеиновите и нисковъглехидратните диети.
 
Съдържанието на калории в различните храни
Съдържанието на калории в различните храни е много важно. За да постигнете желани резултати при отслабване, е необходимо да изчислите дневния прием и разход на калории. За да отслабнете, е необходимо дневният прием да е по-малък от разхода на калории. Аналогично, за да качите малко килограми, е необходимо дневният прием да е значително по-голям от разхода.
 
Диета без натрий
Да се предпише правилната диета, е също толкова трудно колкото да се предпише подходящият медикамент. Диетичната прескрипция почива едновременно на доброто познаване на хранителните елементи и на хранителните навици на болния. Показанията за диетичен режим трябва внимателно да бъдат побрани подберат. Днес вече не съществуват принципни режими на хранене.
 
Храненето на деца с хронична бъбречна недостатъчност
Хроничната бъбречна недостатъчност е състояние, което изисква внимание до края на живота. Храненето е една от стъпките, за които трябва да се мисли при болно дете. Трябва да се удовлетворят няколко изисквания за правилен xранителен режим.
 
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator