Начало
НачалоЗдравни новиниД-р Даков се оплака, че лекарските права не били достатъчно защитавани
Д-р Даков се оплака, че лекарските права не били достатъчно защитавани 25 април 2007

Станалият печално известен през последните дни д-р Теодор Даков от столичното 18-то ДКЦ днес за първи път говори пред медиите. Както е известно той рани леко сина на свой пациент с джобното си ножче. 

За БТВ в предаването "Тази сутрин" д-р Даков изложи и своята версия, според която той е наръгал сина на възрастния човек от Долни Богров в миг на самозащита. Лекарят твърди, че колите били две и докато говорел по мобилния си телефон тази с пациента все още не била пристигнала. Той каза още, че е спрял да говори по GSM-а веднага след като пациента му влязал в кабинета.

Докторът допълни в интервюто си за сутрешния блок на БТВ, че този нож е бил случайно попаднал в престилката му и ако е нямал тази възможност да се защити, е щял да бъде поредният нападнат и пребит медик от пациенти. Според него правата на лекарите не се защитават така, както правата на пациентите и много лекари са обект на несправедливи обвинения. Д-р Даков също има намерение да пусне жалба по случая.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator